Annons:
Etiketttävlingar
Läst 5799 ggr
maneki
6/2/10, 5:13 PM

Giveawaytipstråd

Jag vet att vi har en tävlingstipstråd, men oftast när jag snubblar över en giveaway, en ren utlottning, känns det inte som rätt tråd att skriva i. Tävlingstipstråden känner jag mer handlar om skapande tävlingar. Därav att jag t ex gjort separata inlägg om SoftFlexGirls giveaways. Men skulle det inte vara kul med en samlad tråd för just giveaways, som inte alltid är så lätta att råka snubbla över? Självklart enbart giveaways som rör pärlor och/eller andra material för smyckestillverkning. O giveaways öppna för oss (inget US residents only).

Exempelvis har många amerikanska bloggar har giveaways som är öppna för alla, även i utlandet. Vissa har rent av utlottningar varje vecka eller månad. Många enskilda pärlmakare har giveaways då o då, antingen via blogg eller Facebook. Så det finns många chanser att vinna gratispärlor.

Finns intresset kan jag börja lista några redan nu. O jag hoppas ni andra också har några kul tips att komma med. Flört

Annons:
SusannAlg
6/2/10, 6:44 PM
#1

Låter ju väldigt spännande!!!!  (smålänning som man ärTungan ute)

Följ mej gärna på Instagram  Ideal_smycken

maneki
6/4/10, 6:23 PM
#2

Ingen mer intresserad? Iaf, några giveaways jag känner till, som är aktuella just nu. Flera av dem återkommande utlottningar.

Earthenwood studios blogg har en Ten Days of Giveways just nu där man kan vinna genom att svara på dagens fråga. Observera att alla kommentarer är osynliga fram till sista tävlingsdagen så även om din kommentar inte syns så har den kommit fram.

Vintaj blog har daily giveaways då o då där man kan vinna genom att kommentera på ett eller flera inlägg under den tid giveawayn pågår.

Andrew Thornton har sina Thursday giveaways. Denna vecka kan man vinna en mix hängen o pärlor från Green Girl Studios.

Art Bead Scene Blog har ett återkommande inslag kallat Studio Saturdays där bloggaren för dagen brukar ge bort en vinst till någon av de som kommenterat inlägget (svara på en fråga).

Beads by Laura har en utlottning av sina egna lampworkpärlor, som går ut om några timmar (19.00 GMT, dvs 20.00 här).

Någon annan som har intressanta tips att bidra med?

Allamej
6/4/10, 7:35 PM
#3

Jag önskar att jag hade något att bidra med men eftersom de enda gångerna som jag ens får veta av sådana här giveaways så är det genom dig :D

Stephen Fry - There are many people out there that will tell you that "you can't". What you've got to do is turn around and say, "watch me". Veronica/ Sajtvärd på Smyckestillverkning och råttor

 

 

Bimse
6/6/10, 3:27 AM
#4

Blev glatt överaskad häromdagen när du Maneki startade denna tråd och tänkte att det var väldigt bra och en trevlig tanke som låg bakom, men att jag själv inte har så mycket att bidra med. Så tyvärr så får jag hålla med Allamej. Tack Maneki att du har energi och orkar med.

kissidor
6/6/10, 10:13 AM
#5

jag får hålla med, vi tackar och niger för dina bidrag men det är faktiskt bara du som har koll på sånt här. men man kan ju råka snubbla över nåt nån gång kanske, och då får man ju i triumf inbära det i den här tråden Flört

Värd på Mobiltelefoner och Android

Cessy
6/6/10, 1:38 PM
#6

Giveaways - ja det har jag bara sett när du har skrivet o länkat till det maneki, så det blir som de andra skriver, att jag niger o tackar för dina tips.Glad Skulle jag någonsin råka hitta någon så lovar jag givetvis skriva det, men chanserna är nog i princip obefintliga.

Annons:
maneki
6/6/10, 3:57 PM
#7

Ah, men då följer ni för få bloggar. Flört Det har gått en trend mot att ha giveaways på fb istället för bloggar o hemsidor nu, vilket ju är lite trist för den som likt mig inte är intresserad av den sajten. Främst lampworkers som ger bort tjusiga pärlor där. I bloggvärlden är det så väl lampworker o pärlföretag som enskilda pärlbloggare, som har giveaways då o då.

Idag läste jag att SoftFlexGirl har en ny giveaway igen. 8 Weeks of Beading Wire Giveaways. Denna första vecka kan man vinna deras Be my valentine Trios.

Även Lorelei har en giveaway på g.

International Charm Day Blog ger bort en steampunkinspirerad berlock.

noora
6/7/10, 4:37 PM
#8

De giveaways jag stöter på mest har varit på lampworkforum - dvs ännu mer "begränsat" än facebook. Där händer det att folk lottar ut udda pärlor eller "mindre lyckade" pärlor (som ändå är jättefina, bara inte så fina att dom vill försöka sälja dem). Så tyvärr har inte jag heller några tips att komma med.

Den enda blog jag följer är din egen, Maneki Glad Du får ha giveaways nån gång, så kan jag tipsa om dem här Flört

Alex05
6/7/10, 8:16 PM
#9

Trevlig tråd, maneki!

FB har jag inte och kommer aldrig att skaffa heller. Dock följer jag en bloggar, inga amerikanska dockObestämd Får nog börja med det.

maneki
6/22/10, 11:00 PM
#10

Alex: Ja, att följa "rätt" bloggar har många fördelar. Flört

Nya tips:

Lorelei har en ny utlottning av söta fågel- o äggpärlor från Kelleys beads. Vinnare dras fre 25/6.

Perle4u firar att hon har fått 70 000 besökare till sin blogg genom att lotta ut 3 mönster bland de som kommenterar på blogginlägget i länken. Vinnare dras tors 24/6 kl 12.

maneki
6/30/10, 9:54 PM
#11

Hoppas ni inte missar att SofFlexutlottningarna fortfarande pågår. Ny utlottning utannonseras varje lördag några veckor till (femte utlottningen av åtta kommande helg).

En svensk utlottning idag: Malin de Koning firar med att ge bort en rejäl blandning med olika pärlor. Du måste följa hennes blogg o skriva en kommentar där du ger ett pärltips -- bästa pärltipset vinner. Sista dan att kommentera är 7/7.

maneki
7/5/10, 11:41 PM
#12

Vintaj har ändrat upplägget på sina giveaways:

"Instead of a Daily Giveaway with a winner each day we will randomly choose ONE lucky winner for the week and they will receive a bigger and better prize than the past daily prizes. To participate you comment on any of our blog posts throughout the week. The winner will be announced on the following Tuesday."

(Not: tidigare var det alltså så att en giveaway pågick under mån-fre o för varje dag under den tiden lottades en vinnare fram, dvs totalt 5 vinnare på varje giveaway. Den första nya, större givewayn ska snart utannonseras.)

maneki
9/21/10, 8:27 PM
#13

Har inte skrivit nåt här på länge, blir mest i bloggen, men två nya tips:

Den här vecka firar Andrew Thornthon med en Birthday Week Giveaway -- ny varje dag under hela veckan för att fira sin födelsedag.

Och även missficklemedia har en giveaway för den som gillar hennes patinerade smyckesdelar.

Annons:
maneki
10/8/10, 9:36 PM
#14

För er som är på FB kanske detta erbjudande om gratis e-tidningar från Bead Trends kan vara av intresse. (*snyft* jag är inte på FB.)

Cynthia Thornton (bror till ovan nämnde Andrew och en av ägarna till Green Girl Studios) har giveaways varje vecka under oktober månad. Första veckans utlottning är redan avslutad.

NeedfulThings
10/8/10, 9:56 PM
#15

tack för tipset, har gillat deras sida (bead trends)

Medarbetare på Smyckestillverkning Tjolahopp!

maneki
10/12/10, 8:43 PM
#16

För er som är på FB kan det verkligen löna sig att hålla ögonen öppna för jag vet flera (brittiska) lampworkers som gett bort pärlor genom den kanalen. Flört Tyvärr… Eftersom jag inte själv har nåt konto så lägger jag dock inte dem på minnet tillräckligt länge för att skriva här.

Iaf, The Beading Gem's Journal har giveaways lite då o då. Just nu kan man vinna en bok om att göra smycken av papper.

noora
10/12/10, 9:43 PM
#17

Ett exempel på brittiska lampworkare som just nu ger bort en pärla är Rowanberry Glass Art. En helt fantastisk liten pumpa ska tydligen få ett nytt hem Glad

Bimse
10/13/10, 2:31 AM
#18

Tack för tipsen Maneki, men du kan väl regga dig på Fejjan själv :)

maneki
10/15/10, 10:37 PM
#19

Nja, jag är inte så intresserad av att gå med i FB faktiskt… Bara när där är pärliga giveaways jag missar o jag vill inte gå med bara för det. Flört

En giveaway till: Maria Grimes lampworkpärlor plus en enkel halloweendräkt.

maneki
11/30/10, 4:21 PM
#20

Mer FB. Vintaj, i samarbete med Objects & Elements, ska ha 12 days of giveaways på sin fb-sida. Läs mer om det på deras blogg.

Annons:
Upp till toppen
Annons: