10 Pärlcaféet

Chili har återvänt :)

2017-03-20 22:59 #0 av: ChiliDesign

Hej alla nya som gamla pärlvänner!

Jag har knappt rört mina underbara pärlor på många år. Men nu har det hänt något! Har känt länge att det pirrat i "pärlnerven" o känt en stor lust att återvända till det det underbara pärlträsket.

Är fortfarande i process att packa upp, beundra o bara njuta av allt jag samlat på mig under årens lopp. Det var mer än jag mindes ;) .

Har saknat ett forum (förr i tiden fanns ju Pärlguiden o Pärlplatsen..) att träffas, mötas, få inspiration och kanske en och annan tävling/utmaning. Är det IFokus och Facebook som gäller nu (vilka grupper?), eller finns det även andra ställen där ni gärna "hänger"?

Kram till er alla från Chili (Maria) Hjärta

Anmäl
2017-03-20 23:08 #1 av: ChiliDesign

En kommentar till mitt inlägg.  Borde jag satt det under en annan rubrik? Kunde inte ändra i efterhand :o . Eller så är jag inte teknisk nog. Hoppas ok ändå :) 

//MariaHjärta

Anmäl
2017-03-21 07:44 #2 av: anki1

du är så välkommen ner i träsket igen. Hihi.


Älska dig själv för den du är

Besök mig gärna påWWW.facebook.se/ankis smycken o textilhantverk

WWW.jabbo.se /pyssliga Anki

Anmäl
2017-03-21 11:28 #3 av: Cessy

Det finns flera olika pyssel o pärlgrupper här på iFokus, men de flesta pärlare hänger nog mest på fb numera. Ett ställe varar ju i regel inte mer än några år, så jag utgår från att många också hänger på andra ställen också.

Detta är en av alla fb-grupper, men det finns många flera.
https://www.facebook.com/groups/376438592366492/?fref=ts

o välkommen tillbaka in i pärlornas värld!Glad

Värd på Smyckestillverkning!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.