Om sajten och ifokus

Skapa smycken

2014-09-17 11:56 #0 av: Nast

Jag vill jätte gärna lära mig att skapa smycken. Vart kan jag vända mig? Jätte trevligt att träffas hemma hos varandra och pyssla.

Anmäl
2014-09-17 12:04 #1 av: Niwa

Det finns massor av tutorials på youtube, även här inne finns en hel del artiklar. annars finns det facebook grupper  med massor av inspiration.

Vilken typ av smycken vill du göra, här inne finns massa kunskap hos medlemmarna och de flesta är väldigt hjälpsamma vid frågor Skrattar

Medis på: smyckestillverkning
Hälsa gärna på mig på Facebook.

 

Anmäl
2014-09-17 18:16 #2 av: flower1

Som Niwa skrev, finns det mycket kunskap samlad i den här gruppen.  Om du vill gå på pärlträff, så finns det gott om sådana också i vårt avlånga land! Även för nybörjare. En del pärlaffärer har egna träffar (titta på deras hemsidor), t ex BaraPyssel, Pärlförrådet, FruPärla, Anjalu m fl.

Här är min hemsida.

Anmäl
2014-09-17 18:23 #3 av: Niwa

ja pärlträffar hos butiker är riktigt roligt och givande. pearlized skulle tydligen också börja m pärlträffar. Vet ju inte var du bor någonstans. Leta reda på närmaste pärlbutik och se om de har någon träff.

Medis på: smyckestillverkning
Hälsa gärna på mig på Facebook.

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.