10 Pärlcaféet

Funderar på att sälja alla pärlgrejjer (tidsbrist)

2014-10-03 09:54 #0 av: Lemonad


Funderar på att sälja alla mina pärlgrejjer pga tidsbrist.
Har allt ifrån pärlor, wire, tänger, "arbetsunderlag" och div annat.
Men hur sätter jag ett pris?
Har allt ifrån dyra pärlor till lite "billigare" (de som Inte kostar som lyxpärlorna)men inget av skräpkvalite. Har även hattar och några berlocker.

Det är rätt mkt saker och jag tänkte sälja allt i ett paket.
Är det svårt att få sålt sådant? 

Anmäl
2014-10-03 10:10 #1 av: Cessy

Tror du att du aldrig kommer pärla mer sedan? Att du inte kommer återvända till pärleriet igen? Jag har ju haft några år då jag pärlat mycket sparsamt o det har varit glaset som gällt. Min mams tyckte ju att jag borde sälja mitt stora pärllager, men jag sa never ever. Detta pärllagret äter inte bröd där det ligger o jag får aldrig igen vad jag lagt ut o idag när jag sedan några månader har återvänt till pärleriet igen, så är jag väldigt glad för att jag inte sålde mina pärlor m.m. för att behöva köpa in allt på nytt hade blivit dyrt. Det är dyrt nog ändå med alla andra pärlor som jag bara måste ha för att det kommit så många nya sorter o färger sedan jag sist höll på.Oskyldig

Du kan säkert sälja paketpris om du verkligen vill bli av med dína saker, men räkna inte med att få igen vad du lagt ut, men några kronor får du säkert. Du kan fota allt  o lägga upp i en tråd härinne o be folk pm:a dig om de är intresserade. Skriv ett pris för allt men också vilka priser som gäller om de vill köpa en viss pärla, visst verktyg eller så håller du fast vid paketpriset o säger allt eller intet. Andra alternativ är väl att göra samma sak på blocket eller på tradera. Tänk dock på att lägga upp flera bilder o att man faktiskt kan se på bilderna vad det är du säljer så att inte allt blir för smått.  En översiktsbild på hela paketet o flera detaljbilder kan vara bra. Lycka till!

Värd på Smyckestillverkning!

Anmäl
2014-10-03 12:27 #2 av: Niwa

jag sålde inte heller mitt pärllager när jag tog en scrapbooking paus på dryga året och det är jag glad för i dag. Skrattar
om man vill sälja dock skulle jag tro att det är lättare att få sålt stycke vis eller per sort.  te.x vaxade,facetter,seed beads. 

Medis på: smyckestillverkning
Hälsa gärna på mig på Facebook.

 

Anmäl
2014-10-03 12:45 #3 av: SaGas

Jag tror att det är svårt att sälja allt i ett paket! Lättare att sälja var sort för sig eller åtminstone dela upp det i lite mindre paket:) Lycka till!

Titta gärna in på min facebooksida
http://www.facebook.com/sagasmycken


Anmäl
2014-10-03 14:00 #4 av: Allamej

SaGas! En Gnutt!

TS. spara på pärlorna ett tag. Jag är rätt säker på att du skulle ångra dig om du sålde bort allt och helt plötsligt blev pärlbiten igen.

Stephen Fry - There are many people out there that will tell you that "you can't". What you've got to do is turn around and say, "watch me". Veronica/ Sajtvärd på Smyckestillverkning och råttor

 

 

Anmäl
2014-10-03 14:12 #5 av: SaGas

Japp:) En gnutt! Dom ser man alltför sällan nu för tiden;) Visst är han söt?!

Titta gärna in på min facebooksida
http://www.facebook.com/sagasmycken


Anmäl
2014-10-03 16:53 #6 av: Allamej

Jättesöt!

*slut med trådkapning* *sorry* Skäms

Stephen Fry - There are many people out there that will tell you that "you can't". What you've got to do is turn around and say, "watch me". Veronica/ Sajtvärd på Smyckestillverkning och råttor

 

 

Anmäl
2014-10-03 22:20 #7 av: Artafale

Håller med övriga, har inte pärlat särskilt mycket på ett par år men vet att jag förr eller senare kommer att få lusten tillbaka och då kommer det kosta skjortan att köpa in det jag har i jämförelsevis vad jag skulle få om jag sålde det i paket pris. Nu vet jag iof inte hur mycket du har men tror absolut att du skulle tjäna på att dela upp det i flera paket.

Anmäl
2014-10-07 15:03 #8 av: Lemonad

Tack för era svar. Jag får överväga det men samtidigt är det för mig mycket pengar som bara ligger, som jag kan göra annat roligt med... ;)

Anmäl
2014-10-07 15:22 #9 av: Niwa

ja det har ju en förmåga att finnas en hel del i gömmorna Skrattar

Medis på: smyckestillverkning
Hälsa gärna på mig på Facebook.

 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.