2014-11-24 12:51 #0 av: Cessy

Ja hur lång tid tycker du att omröstningarna i våra tävlingar här på iFokus ska vara? Hitentills har tävlingstiden (inlämningstiden av bidrag) alltid gått ut på söndagskvällar vid midnatt. Sedan kommer bidragen ut nästgående dag o varar då till 22 på söndagen.

När jag ser på hur röstningarna brukar pågå så röster majoriteten inom 2-3 dygn o sedan kan det komma ströröster de sista dagarna men ofta står det helt stilla. Att jag satt tiden så länge beror på att jag vill att de som kanske inte är härinne så ofta o att de som kanske bara tittar in till helgen också ska hinna rösta. 

Nu är det ju också i o för sig så att hur lång tid man än har så kommer någon ändå missa röstningen, men hur många dagar tycker du är lämpligt? Nu gäller frågan inte någon specifik tävling utan är bara en frågasom jag undrar hur ni tänker kring o hur många dagar ni eg. tycker är lämpligt.

Jag kommer låta denna omröstningen ligga uppe forever så att alla verkligen ska ha en chans att tycka till, men ändå så blir det så att slutsatser kring hur ni vill ha det kommer dras på söndags kväll - 1:advent d.v.s. 30 november - 14.

Så frågan är: Hur många dagar tycker du röstning i våra tävlingar här på iFokus Smyckestillverkning ska pågå?