2017-09-14 10:14 #0 av: mattiaslindberg

Vi söker nu en smyckesdesigner till Chelonii AB. Vi är i nystarten och detta är en ypperlig chans att få vara med från början och skapa något stort. Chelonii kommer att börja med den europeiska marknaden för att sedan bli globala i leveranserna. 

I dagsläget behöver vi en designer som kan designa våra armband enligt beskrivning och inspiration nedan. Vi ser gärna att du/ni sätter din/er touch på designen. Vi är ute efter skisser till att börja med för att sedan gå vidare med rätt person/er med en eventuell anställning eller uppdrag. 

Ersättning kommer att variera beroende på scopet. 

Med nedan introduktion och ledord till vårt varumärke önskar vi få din/er tolkning på hur våra armband kan komma att se ut. Klicka på länken till vår Pinterest-sida för att få rätt känsla för vad vi är ute efter. 

Vi ser gärna att ni dels skickar över skisser på er tolkning av kollektion 1,2 & 3 nedan och/eller referenser på tidigare designer på smycken ni gjort innan vi tar nästa steg. 

Vi ser väldigt mycket fram emot att höra ifrån dig/er. 

Vi nås via mail på mattias@chelonii.co och har ni några frågor eller behöver mer information så är det bara att kontakta mig mailledes. 

/Mattias LindbergIntro till Chelonii - It's a beautiful world


Vårt varumärke kommer styras av våra ledande ord:

Happy - Lycklig

Kind - Snäll

Beautiful - Vacker

Brave - Modig

Chelonii kommer att erbjuda armband och tillbehör tillverkade av återvunna och miljövänliga material. Produkterna kommer att vara modeprodukter med en lyxig och lekfull känsla.Produkterna är unisex med en tydlig feminin touch.

Allt Chelonii gör skall hjälpa vår planet och dess invånarna på något sätt. Varje samling kommer att vara avsedd för en specifik orsak. ”Ocean” till exempel kommer att vara för rengöring av haven genom att ta bort 5 kg havsplast för varje sålt armband. En extra fördel med detta är att det ger oss en riktigt bra grund för ”storytelling”.

Vi ser våra kunder som smarta, omtänksamma och lekfulla och lite ”on the woodside”. Människor som tycker om vad de gör, för dem är jobbet inte ett jobb. Deras arbete är deras passion och därför är de passionerade i vad de gör. Oavsett om deras passion är musik, fotografi, kalkylblad eller bloggar etc

Platser som Formentera / Mykonos och Kapstaden fortsätter att dyka upp som en visuell inspiration.

Det uppfattade värdet ska vara mycket högt i allt från webbsida, annonser, förpackning och merförsäljning.

Oavsett om du bär ditt armband på till din kostym eller bikini, borde du känna den extra känslan av spänning och stolthet.

Produkter

Design

Minimalistisk, vågad, bärbar i alla situationer, chic och lekfull.

Moodboard: https://www.pinterest.se/chelonii_fashion/bracelets-inspo/

Delar

Logo - Idéer: Hänge, mönster

Spänne/lås - Idéer: Magnetisk, Klassisk, justerbart 

Armband - Idéer. Hållbar, bekväm, icke-påträngande

Kollektion specifik - Idéer: En linje djur, bilder, färger

Återvinningsbart -  miljövänligt material - bra hållbarhet

Kollektion 1 – ”Ocean”

Första: Sköldpadda

Kommer: Delfin, Sjöstjärna etc

Kollektion 2 – ”Sky”

Först: Fjäril

Kommer: Kolibri, Papegoja etc.

Kollektion 3 – ”Earth”

Första: Elefant

Kommer: Tiger, Lejon etc.