Om Smyckestillverkning iFokus


Välkomna till Smyckestillverkning!

Jag hoppas att du ska trivas och att du kan ta del av diskussionerna och kunskapen som finns bland våra medlemmar. Härinne  delar vi gärna med oss av våra kunskaper, så ingen fråga är för dum. Allt bygger dock på ett ömsesidigt givande o tagande. Att få hjälp men också att ge hjälp åt andra  är liksom en självklarhet.

Lägg gärna upp dina bilder på smycken o annat pyssel som du håller på med o gå gärna in även i andra medlemmars smyckestrådar o titta på vad de gjort o lämna en kommentar. 

Vi delar gärna med av vår kunskap men vi håller också oss till ett vårdat språk o håller oss till iFokus skrivregler o ingen mobbing av någon person är tillåten härinne. Har du något otalt med någon eller något negativt att säga så ta det direkt med personen via PM istället.

Om du undrar lite mer om mig så läs gärna min personliga beskrivning för där finns lite mer om vem jag är. Jag hoppas du ska trivas här hos oss o gärna vill delta o bidra till att fortsätta göra smyckestillverkning till den trevliga sajt som den alltid har varit!

Välkommen!
Cessy

Värd

Avatar för Cessy

Medarbetare

Avatar för Allamej Avatar för kissidor Avatar för NeedfulThings Avatar för Niwa Avatar för SaGas Avatar för sanne62