12 Tävlingar

Tävlingar!

2015-01-15 21:37 #0 av: Cessy

Jo medvetet en korthuggen rubrik som förhoppningsvis ska locka er att läsa inläggetSkämtar Jo det handlar om tävlingar på mer än ett sätt.


1: Har du något förslag på något bra tema on?

2: Vill du sponsra en tävling med en vinst? Kan vara såväl någon butik som en privatperson som bidrar med en liten vinst från sitt pärlförråd eller kanske sponsrar genom betala ett presentkort hos någon Sveriges alla fina pärlbutiker.

Om du sponsrar en tävling så vill du kanske också hålla i tävlingen d.v.s. skriva artiklar/inlägg. Bestäma temat o reglerna - ja kort sagt sköta jobbet kring tävlingen i samarbete med oss moddar o värden?

Givetvis är detta frivilligt o självklart får man jättegärna sponsra en vinst utan att man också måste vara ansvarig för hur allt sköts o självklart så bör det ske i samarbete med sajtens värd eller moddar, så att tävlingen hålls inom rimliga ramar o regler.

Kort sagt kom gärna med förslag vad du skulle tycka var ett bra tema för en framtida tävling o vill du vara delaktig att anordna tävlingen o sponsra den så skriv också gärna det eller pm:a mig eller Niwa. 

Allamej har för tillfället inte möjlighet att vara härinne så mycket men självklart är det hon som bestämmer gränser o regler när hon så småningom har möjlighet att vara här mer igen.

Värd på Smyckestillverkning!

Anmäl
2015-01-15 22:32 #1 av: Niwa

Jaha ja Cessy.?
Nej skojar bara.
Tävlingar är roliga, inspirerande och kan hjälpa en att testa nya idéer som man kanske inte annars testat.
Ingen idé är dum eller fånig och ett pris till tävlingen behöver inte vara jättestort om man nu vill sponsra med pris. Utmaningar som te.x veckoutmaningar kan vara roliga o inspirerande om det är ett roligt tema ☺

Medis på: smyckestillverkning
Hälsa gärna på mig på Facebook.

 

Anmäl
2015-01-15 23:35 #2 av: Cessy

Precis Niwa o vill man bara komma med förslag så kan man det o vill man bara sponsra så kan man det  o vill man både och så går det också bra. Priser kan vara smått som stort, men bra är väl att man utgår från vad man själv skulle vilja vinna o känna att man har nytta av.

Värd på Smyckestillverkning!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.